![]() | ![]() |
![]() |
| |||||||
| Archiwum sesji Cyberpunk Wszystkie zakończone bądź zamknięte sesje w systemie CP 2020(wraz z komentarzami) |
| | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #51 |
![]() | Leki są, lecz dla wybranych, ale Wy macie kasę Pozdr |
| |
| Reklama |
| |
| | #53 |
![]() | A co wiemy o szalonym Księdzu ?, chodzi mi oto czy opiekuje się rannymi ?
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| | #55 |
![]() | Ksiądz MArek jest szalony w mniemaniu miejscowych. Urzęduje w zrujnowanym neogotyckim kościele Aniołó Stróżów, tzw. "czerwony kościół". To prawie ruina, ale facet dalej pełni tam posługę. Kilku miejscowych próbowało go kiedyś pobić i okazało się, że jak na księdza świetnie się bije i nie oszczędza. To chyba były wojskowy albo ktoś obyty niegdyś z walką. Dba o najuboższych i dzieciaki. Nie mieliście z nim zatargów, "Siwy" nawet go lubi i robi się przy nim grzeczniutki jak uczniak. |
| |
| | #56 |
![]() | Ale opiekuje się rannymi ?
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| | #57 |
![]() | Pogadajcie to się zaopiekuje, ale póki co z Pikaw ą nei jest aż tak źle. Noga jest sztywna i nie pobiega na niej przez jakiś czas. Ale kuśtykać może i brac udział w akcji też. |
| |
| | #59 |
![]() | Wiem datego mi chpdzi o prowadzenie na piechotę Prowadzić umie ją tylko Pikawa. Pozostali jeśli mają umiejętność "Prowadzenie samochodów" to na jej połowę obsługuję motocykle (tak samo z bronią palną, kto ma pistolet na 6 to umie s karabinu walić na 3) Pozdr |
| |
| | #60 |
![]() | Ja się zajmę Yamaszką myślę, że spokojnie dam rade dojechać bez żadnych szaleństw
| |
| Reklama |
| |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |