![]() | ![]() |
![]() |
| |||||||
| Archiwum sesji Cyberpunk Wszystkie zakończone bądź zamknięte sesje w systemie CP 2020(wraz z komentarzami) |
| | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #81 |
![]() | Ok, tylko czy Panczxur jedzie z Toba, bo jeśli nie to z kolei diaboł musi powiedzieć co robi. Ja dam posta o k. 16ej Pozdr |
| |
| Reklama |
| |
| | #84 |
![]() | Kamel z Panczurem. Macie 2 godziny do tyłu względem pozostałych chlopaków. A tak do wszystkich w zasadzie wiecie, o co macie pytać. Bo się rozjechaliście po mieście niczym banda karaluchów w kuchni po zapaleniu światła. Pozdr [ Dodano: 2006-01-28, 00:17 ] Kaaaaamel!!!!!! Łe ar ju!!!!???? Bez Ciebi enie mogę popchnać sesji do przodu. Za bardzo mi się czas rozjeżdża z pozostałymi graczami. Pozdr |
| |
| | #85 |
![]() | jestem w GD :] ale post juz poszedł
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| | #86 |
![]() | Ooo super, postaram się dodac dziś późnym wieczorkiem odpowiedź. Dziękuję Kamel za obywatelską postawę Pozdr |
| |
| | #87 |
![]() | MiSZCZ powrócił! Nadzieja dla nas, spragnionych cyberpunku i nowych zdarzeń, jednak istnieje! Ha! <tak, to lizodupstwo zaawansowane Swoją drogą mam pytanie- czy nasz gang dysponuje jakimś "wspólnym" funduszem na rzecz informacji niezbędnych dla akcji itd.? Bo kasy żal, a info trzeba zdobyć
__________________ Kutak - to brzmi dumnie. |
| |
| | #88 |
![]() | Fundusz istnieje , dysponuje nim szef Pozdr |
| |
| | #89 |
![]() | I to się raczej nie zmieni dopóki nie zlokalizujemy tego wielkiego gameboy'a- w końcu każdy z nas musi jak najszybciej zbierać sosjuszników, informacje itp.- bo konkurencja pewnie nie śpi i zaraz zaczną się dziać rzeczy z gatunku tych niemiłych.
__________________ Kutak - to brzmi dumnie. |
| |
| | #90 |
![]() | Czekam z postami aż Tower z Panczurem wrócą od wujka żołdaka. |
| |
| Reklama |
| |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |