![]() | ![]() |
![]() |
| |||||||
![]() |
| | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 |
| Newsman ![]() | [komentarze - sesja] Butelki z benzyną i kamienie... Na początek podsumowanie, zadeklarowani gracze: Diabolique - Waldemar "Panczur" Licheń Anlis Gamgee - brak wybranej postaci, czekam na deklarację Kutak - Mateusz "Pikawa" Pawlikowski Kamel - Sebastian "Tower" Garsztewski] w rezerwie (w czwartek sprawa się wyjaśni): Kulek - Dominik "Specnaz" Kowalski Tak na marginesie. Panowie, każdy z Was praktycznie wziął fajtera, czyżbyście jednoznacznie widzieli rolę gangu w społeczności Wałbrzycha? Pozdr Ps. Sesję rozpoczynamy wieczorkiem w sobotę, może być? W razie jakichkolwiek wątpliwości walić do mnie na PW, GG czy maila lub w tym topiku się pytać. |
| |
| Reklama |
| |
| | #2 |
| Obsługa ![]() | Mój Pikawa to raczej koleś od cichej roboty, nadaje się też od bidy do dyplomacji (szczególnie w przypadku negocjacji z płcią piękną |
| |
| | #3 |
| Newsman ![]() | Heh, przecież jest plan Wałbrzycha, jako załącznik w topiku z sesją. Pozdr |
| |
| | #4 |
| Obsługa ![]() | Czas kupić okulary Pozdro, Kutak
__________________ Są ludzie, którzy mają do Kutaka wiele zastrzeżeń. Oczywiście, szanujemy ich. Z przyczyn ode mnie niezależnych w najbliższych dniach moja aktywność na LI będzie mniejsza. Czyli nie bijcie mocno za opóźnienia. |
| |
| | #5 |
| Newsman ![]() | W porządku Panowie. Anlis wypada, na jego miejsce wchodzi Kulek. Proszę samodzielnie opracować postacie. Cechy, umiejętności , wszczepy (nie przesadzać, wszak to dzieciaki Pozdr |
| |
| | #6 |
| Obsługa ![]() | Jedno pytanie mistrzu- czy nasze postacie mają jakieś mieszkania? Jeżeli tak to miło, jeżeli nie- to gdzie sypiają i żyją? Jakieś pokoje w "siedzibie" gangu?
__________________ Są ludzie, którzy mają do Kutaka wiele zastrzeżeń. Oczywiście, szanujemy ich. Z przyczyn ode mnie niezależnych w najbliższych dniach moja aktywność na LI będzie mniejsza. Czyli nie bijcie mocno za opóźnienia. |
| |
| | #7 |
| Newsman ![]() | Siedziba gangu to palacyk, fakt, że zrujnowany, ale majacy kilkanaście pomieszczeń, udekoruj sobie jak chcesz swój pokoik Jak więc widzisz, możesz to sam ustalić. Mieszkanie w siedzibie wiele rzeczy upraszcza. Ps. Postać prześlę, za ok. półtorej godzinki ok? Skala cech i umiejętności do 10ciu. Choć to dzieciaki, to jednak wyjątkowe, więc cechy nieco podniosę. |
| |
| | #8 |
| Obsługa ![]() | Spoko, powinienem być... A jak coś to spodziewajcie się mnie jutro po 16- wcześniej... No cóż, nie samymi RPG facet żyje A co do mieszkania- poprostu ciekawiła mnie ta rzecz, lubie wiedzieć takie rzeczy o swoich postaciach, w które mam zamiar się naprawdę wczuć
| |
| | #9 |
| Newsman ![]() | Niestety nie dałem rady wcześniej umieścić postu, natomiast już jest. Jako że tutaj na forum posty się sklejają, więc szukajcie wprowadzenia do sesji w poście o historii i dzielnicach Wałbrzycha. Dorzuciłem do ściągnięcia plik o kontaktach gangu i ogólnie o całej sytuacji. Aha, na razie trzymajmy się porządku, ja jeden post, Wy po jednym. Okay? W Waszym pierwszym poście prosiłbym o przedstawienie postaci dla innych graczy, takie skrótowe. W końcu znacie się od jakiegoś czasu. Pozdr Ps. Jakby co czekam na uwagi |
| |
| | #10 |
![]() | Proponuje tutaj zgłaszać niejasności dotyczące sesji pod tytułem „to ja siedzę obok kierowcy”, każdy może się pomylić :] taka uwaga moja.
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |