![]() | ![]() |
| | #11 |
![]() | alez ja się nie obrażam
__________________ Nie podoba się wam stary porządek ? Pozbądźcie się go ! - Sex Pistols |
| |
| Reklama |
| |
| | #12 |
| Obsługa ![]() | Myśleli, że atrakcyjna Roxy będzie którąś z milutkich forumowych koleżanek, nie? A tu takiego wała! Atrakcyjny Kutak melduje się na posterunku!
__________________ Są ludzie, którzy mają do Kutaka wiele zastrzeżeń. Oczywiście, szanujemy ich. Z przyczyn ode mnie niezależnych w najbliższych dniach moja aktywność na LI będzie mniejsza. Czyli nie bijcie mocno za opóźnienia. |
| |
| | #15 |
| Obsługa ![]() | A nikt nie doczytał mych pięknych słów co do nowiutkiej fryzury Roxie? To jest raczej fryz-marzenie, do pracy raczej pozbywa się zbędnych elementów
__________________ Są ludzie, którzy mają do Kutaka wiele zastrzeżeń. Oczywiście, szanujemy ich. Z przyczyn ode mnie niezależnych w najbliższych dniach moja aktywność na LI będzie mniejsza. Czyli nie bijcie mocno za opóźnienia. |
| |
| | #16 |
![]() | Od 11 lat pomykam Motongiem (nie to żebym się chwalił I miałem też długie włosy (nie to żebym się chwalił Z przykrością zawiadamiam, że jazda w deszczu (zwłaszcza bez kasku) powoduje niezapomniane doznania wizualne dla wszystkich obserwatorów A pod czapką układają się jak po niezłym smalcu (Oczywiście na filmach jest zajebiście Mogę podesłać nawet kilka fotek (nie to żebym się chwali ł Chyba, że jedziesz bardzo powoli i masz parasol Nawet współczesne motocykle mogą zmieniać biegi bez sprzęgła, więc może dasz radę Właściwie to w Twoim Moto to pewnie na 1 lecisz grubo ponad 160 (współczesny GSXR1100 leci) A to przecież replika Rossiego dziadunia 2020 Sorry za czepialstwo, ale Kocham ten temat!!! Błagam o wyrozumiałość Pozdrawiam Krzysiek |
| |
| | #17 |
| Obsługa ![]() | I właśnie w tym momencie chciałbym uśmiechnąć się do Lhianann i poprosić ją o zastosowanie obiecywanych elementów mangi'n'anime Gratuluje wiedzy, sam nawet o tym nie pomyślałem
| |
| | #18 |
![]() | Moi drodzy, czem,u nikt nie bierze pod uwagę, że w takim cyberze jest taki śliczniutki pojazd jednośladowy jak Shiva? W jakiej sie bardziej lezy niz siedzi, będąc praktycznie zamknięty, tak, że nic fryzury nie naruszy?;p;p Coś baaardzo podobnego do jednego z jednośladów z Akiry, tak z wyczekiwanych przez Kutaka klimatów M&A...;p
__________________ Candles raise my desire Why I'm so far away No more meaning to my life No more reason to stay... |
| |
| | #20 |
![]() | Dobra. MG sie zirytował. SOK, mój drogi graczu. Rozumiem, że to twoja pierwsza sesja przez pbf-a, ale... a)< bo to mnie boli najbardziej> gdzieżes wyczytał, usłyszał, cokolwiek, że macie dziś koncert w Proximie? b) prosiłam ciebie pare razy na pw, ale widze ze nieskutecznie o trzymanie sie klimatu świata/tych opisanych przeze mnie. (bo to Cyberpunk, a nie tylko punk...) Skoro zgodziłes się z tzw." wolą plemienia" to było by miło gdybyś pod tym kątem zedytował swoje posty. c) o male przystopowanie z ilością pisania postów, bo z tego co czytam niektórzy są jeszcze na etapie godziny około 14-15 a ty już z czasem swoich postów jesteś w okolicach 18... To na tyle. p.s. pisze to wszystko tutaj, bo nie lubie potem słyszeć gadek pt. "aa, sorry, ale nie czytam pw"
__________________ Candles raise my desire Why I'm so far away No more meaning to my life No more reason to stay... |
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |