![]() | ![]() |
| | #21 |
![]() | Wydaje mi sę że to moja skromna osoba może być powodem tych nieporozumień Najpierw napisałem: "- Ty, słyszałem, że dziś w Proximie ma się pojawić „Objections” – Benji poklepał rozmówcę po ramieniu - Może załatwisz mi przy okazji autograf? A sam dojechałem już do 19:30 Wybaczcie |
| |
| Reklama |
| |
| | #23 |
![]() | Co do godziny to sam chciałbym się usprawiedliwić- Roxie nie jest w ogóle związana z sprawami gitarowo-kapelowymi, a opisywanie przez 10 postów malowania się to zadanie niewykonalne dla 107% mężczyzny, jakim jestem
__________________ 2-10.08.2008 - wypoczywam z dala od internetu. ;) |
| |
| | #24 |
![]() | wiesz SOK we wstępie było napisane zę sie mamy spotkać w proximie i tylko tyle w sumie
__________________ Kandosii sa ka’rta, Vode an. | Coruscanta a’den mhi, Vode an. | Bal kote, darasuum kote, | Jorso’ran kando a tome. | Sa kyr'am nau tracyn kad, Vode an. |
| |
| | #25 |
![]() | moze niech MG usunie moją postać zeby nie zawadzała. Nie mówie tego że jestem jakiś oburzony, tylko wole zeby graczom grało się przyjemniej, a jesli bezemnie tak będzie to zrób to o co proszę.
__________________ Nie podoba się wam stary porządek ? Pozbądźcie się go ! - Sex Pistols |
| |
| | #26 |
![]() | Sok! Przestań pisać głupoty! Bo ma wrażenie że masz focha Idzie Ci całkiem nieźle, nikt nie oczekuje że będzie idealnie. Ja uważam że twoja postać jest bardzo barwna i lubie czytać Twoje posty Tylko jak coś napiszesz to potem to przeczytaj (ja tak robie i potem muszę pisać jeszcze raz bo zmienia mi się koncepcja) Pozdrawiam Krzysiek |
| |
| | #28 |
![]() | Więc. SOK, nie mam zamiaru twojej postaci usuwać, prosze tylko byś dopasował się do moich wytycznych i co do zamysłu fabuły. Uważam, że nie oczekuje chyba zbyt wiele. Mam nadzieje, że to nie zaburzy zbytnio wizji twojej postaci. Czekam na drobną zmianę postów z twojej strony. Lhian
__________________ Candles raise my desire Why I'm so far away No more meaning to my life No more reason to stay... |
| |
| | #29 |
![]() | drogi MG. Mimo iż napisałem że Trevor wraz z Georgiem mają grac koncert chodziło mi raczej o coś w stylu otwrtej próby, bo są tego typu rzeczy, a gdyż jestem muzykiem to swoje wiem
__________________ Nie podoba się wam stary porządek ? Pozbądźcie się go ! - Sex Pistols |
| |
| | #30 |
![]() | Ehm. Czy to wstrzymanie akcji jest od czegoś zależne? Pozdrwiam Krzysiek |
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |