![]() | ![]() |
| | #31 |
![]() | Tak, od tego jak szybko gracz króty sie do tego zobowiązał poprawi swoje posty. To chyba nie jest trudne.
__________________ Candles raise my desire Why I'm so far away No more meaning to my life No more reason to stay... |
| |
| Reklama |
| |
| | #33 |
![]() | SOK, nie wiem, czy czytałeś moje pw, szczerze mówiąc aktualnie mnie to niezbyt interesuje, więc napisze w ten sposób: Dziś< 7.09.06> do 20 daje czas na poprawienie postów, gdyż nie mam chęci dalej opóźniać z twojego powodu sesji. z poważaniem. Lhian
__________________ Candles raise my desire Why I'm so far away No more meaning to my life No more reason to stay... |
| |
| | #34 |
![]() | ponieważ Pan SOK olał nas ciepłym moczem ( ostatnią wizytę miał wg jego profilu w chwili pisania pełnego łez postu - Ostatnia wizyta: 2006-09-03, 09:39 (Minut: 5)) , proponuje przejść do porządku dziennego ponad jego fochem i grać dalej.
__________________ post użytkownika zmoderowano za pisanie głupot |
| |
| | #35 |
![]() | Więc ja ze swojej strony zwracam się z prośbą do któregoś z moderatorów o usnunięcię postów SOK-a z mojej sesji, gdyż zupełnie nie pasują do mojej wizji świata jaką staram się jako MG przedstawić w sesji.
| |
| | #36 |
| Administrator ![]() | Chyba już ktoś usunął, bo nie zauważyłam żadnego. Czy nie lepiej by było jednak poczekać na wyjasnienia SOK'a? Niekoniecznie strzelił focha i już nie wróci, może nie wchodzi z jakiegoś powodu, niezaleznego od niego? Nie ma go ledwo kilka dni, to jeszcze nie jest dużo jak na forum. Z ostatniego jego posta wynikało, że chyba się dogadaliście, a przynajmniej on przeprosił. Widzę, że w profilu ma podany e-mail, nie lepiej spróbowac wyjasnić sprawę do końca zamiast wywalac kogoś z sesji, zanim więcej stanie się jasne? Pozdrawiam.
__________________ – Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. T. Pratchett Czarodzicielstwo |
| |
| | #37 |
![]() | brałem taką ewentualnośc pod uwagę przy pisaniu privów do MG i postów tutaj, ale On zniknąl nagle po "akcji", wcześniej odwiedzając forum bardzo często, co widać było po częstotliwości Jego pisania.
__________________ post użytkownika zmoderowano za pisanie głupot |
| |
| | #38 |
![]() | witam widze ze tutaj atmosfera nabuzowana przez jednego gówniarza, czyli przezemnie. Spodziewałem się tego, ale: Przez ostatnie dni mój net okropnie szwankował i nie wchodziło mi forum, tak jak niektóre inne fora. Wczoraj próbowałem wejsć i cokolwiek napisać jednak nie zdążyłem gdyż odłączono mi internet btw. Nie będe miał do Ciebie pretensji jeśli usuniesz moje posty. Ja jednak nie grałem w tak dokładnym świecie w CP2020 jak ty to widzisz, ale tą sprawe zostawmy już na kiedy indziej. Jesli chcesz to usuń moje posty, jesli chcesz żebym dalej grał to nie ma sprawy.
__________________ Nie podoba się wam stary porządek ? Pozbądźcie się go ! - Sex Pistols |
| |
| | #39 |
![]() | No cóż, posty już usunęłam, na wyraźną prośbe Lhian, gdyż sama miałam watpliwości więc spytałam ją jeszcze na gg. W każdym razie ja umywam ręce, zrobiłam co mi MG kazał :P Mam nadzieję, że się jakoś dogadacie i że sesja nie padnie, bo zapowiadała się super.
__________________ Zamiast mówić "dziękuję" - daj mi pozytywną reputację ;) A macie gogle? |
| |
| | #40 |
![]() | Sok, bracie, może po prostu wysmarujesz retrospektywnego posta i zapomnimy o sprawie? Myślę, że pociągniemy to dalej w komplecie! Pozdrawiam Krzysiek |
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |