![]() | ![]() |
![]() |
| |||||||
| Archiwum sesji Cyberpunk Wszystkie zakończone bądź zamknięte sesje w systemie CP 2020(wraz z komentarzami) |
| | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #61 |
![]() | Dobra, na dniach dołączy do nas jeszcze jeden gracz. Więc się bójcie....
__________________ Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A nie jeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Na bądź więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy z Mędrców nie wszytko wie. |
| |
| Reklama |
| |
| | #63 |
![]() | Będzie erpegował, będzie, jak nie, to zjemy jego szynkę, a on zje własne buty...;p Więc oficjalnie, nowym graczem dziś dołączającym do sesji jest Czeźwy. Dziś wieczorem post, więc się zacznijcie bać...
__________________ Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A nie jeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Na bądź więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy z Mędrców nie wszytko wie. |
| |
| | #65 |
![]() | Czeźwy, poczytaj uważniej co sie dzieje na sesji, okej? Bo primo, ty jesteś aktualnie w Prioxmie na parterze. Secundo, Roxie siedzi w Hellu. A tego czym sie zajmuje z zawodu raczej nie ma wypisanego na czole.
| |
| | #66 |
![]() | Kurde...Przebrnąłem przez opis Proximy, przez całą sesje..a i tak się rąbnąłem... szlag... <Sciana> P.
__________________ Si vis pacem para bellum. Wojownicy nie umierają. Oni idą do piekła, żeby się przegrupować. I zesłał ich Pan, by siali zamęt i zniszczenie. Jestem Skoletek. To my przytrafiamy się ludziom, a nie na odwrót. Porzućcie wszelką nadzieję... |
| |
| | #67 |
![]() | Przykro mi jak pewnie zauważyliście nie mam netu i prędzej ujrzę własną potylicę niż odzyskam go w przeciągu najbliższych tygodni, więc z bólem rezygnuje z sesji. Postać jest do zeNPeCowania lub do dyskretnego usunięcia się w cień. Dzięki wielkie za niesamowitą sesję, Mistrzyni i współgraczom.
__________________ post użytkownika zmoderowano za pisanie głupot |
| |
| | #70 |
![]() | Lhianko droga i reszto graczy, Czeźwy prosił o przekazanie wam wiadomości, że w tej chwili ma komputer od dłuższego czasu w naprawie, a sam jest tak zabiegany w zwiazku z pracą, że nie ma czasu gdzie indziej napisać żadnego posta sesji, ani do tej w której gra, ani do tych, które sam prowadzi. Prosił jeszcze, aby przeprosić za takie nieudogodnienia jakie stwarza dana sytuacja i obiecał zaraz po tym jak mu się wspomniane problemy rozwiążą nadrobić zaległości. Pozdr
__________________ "Najbardziej przecież ze wszystkich odznaczyła się ta, co zapragnęła zajrzeć do wnętrza mózgu, do siedliska wolnej myśli i zupełnie je zeżreć. Ta wstąpiła majestatycznie na nogę Winrycha, przemaszerowała po nim, dotarła szczęśliwie aż do głowy i poczęła dobijać się zapamiętale do wnętrza tej czaszki, do tej ostatniej fortecy polskiego powstania." |
| |
| Reklama |
| |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |