![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | [komentarze - sesja] Night City - szybkie życie, szybka... Pozwole sobie w komantarzach zamieścić informację iż obowiązującą formą płatniczą są eurdolary występujące w postaci kredchipów. Bilon i papierowe pieniądze istnieją , acz są bardzo rzadko używane < w sumie jedynie w strefie walki> z powodu na bardzo łatwą możliwośc podrobienia w/w.
__________________ Candles raise my desire Why I'm so far away No more meaning to my life No more reason to stay... |
| |
| Reklama |
| |
| | #2 |
![]() | no dla mnie ogólnie narazie bomba choć niektóre posty sie troche kliamtem odrózniają ze wzgledu na szczególiki jakieś drobne czekam jeszcze na ostatnią persone dramatu i ide do proximy :P
__________________ Kandosii sa ka’rta, Vode an. | Coruscanta a’den mhi, Vode an. | Bal kote, darasuum kote, | Jorso’ran kando a tome. | Sa kyr'am nau tracyn kad, Vode an. |
| |
| | #3 |
![]() | Własnie. Musimy kilka dni poczekać na osobę, jaka postać, jest dla początkowej fazy przygody dośc, że się tak wyrażę, spajającym elementem. Mam nadzieję, że niedługo pojawi się pierwszy post sygnowany imieniem Roxie....
__________________ Candles raise my desire Why I'm so far away No more meaning to my life No more reason to stay... |
| |
| | #4 | |
![]() | Cytat:
__________________ post użytkownika zmoderowano za pisanie głupot | |
| |
| | #5 |
![]() | znaczy chodzi mi o to że SOK czasem podaje szczególiki które nie do końca paszą z wizją tu przedstawiona - dzieci bawiace sie w parku na kwaśnym deszczu czy warzywka na pizzy to troszke sie dla mnie gryzie z tym tu Cyberem ale mozę sie myle to tylko moje zdanie
__________________ Kandosii sa ka’rta, Vode an. | Coruscanta a’den mhi, Vode an. | Bal kote, darasuum kote, | Jorso’ran kando a tome. | Sa kyr'am nau tracyn kad, Vode an. |
| |
| | #6 |
![]() | tak też myślałem, że to masz na myśli. SOK pisze zbyt szczegółowo wogóle, ale to opinia bardzo IMHO. Różne są szkoły grania w PBF. Ogólnie jestem zdania, że póki MG nie ma nic przeciwko to wszystko jest oki.
__________________ post użytkownika zmoderowano za pisanie głupot |
| |
| | #9 | |
![]() | Cytat:
Moto, trudno powiedzieć coś po tak krótkim czasie.
__________________ post użytkownika zmoderowano za pisanie głupot | |
| |
| | #10 |
![]() | przepraszam SOK ja nie chciałem Cie też obrazić - to drobnostki ja też nie wiele grałem by forum takze spoko. Po prostu chciałem rzec że MI podkreślam MI coś nie do końca pasi ale sie wszyscy wyrobimy spokojnie. Co Do moto ja narazie nie mam nic przeciw Twoim postom
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |