![]() | ![]() |
| | #11 |
![]() | Nassair, Milly, nie są odcięci od necika na razie przypadkiem ?
__________________ "A flame which never dies, but brightens with the passing of time." O... kłótniach w necie O... ;) |
| |
| Reklama |
| |
| | #13 |
| Administrator ![]() | Milly chce grać, ale nie wie jak długo jeszcze będzie przy necie. Narazie zapowiada się, ze jade jutro na weekend, wracam w niedzielę i będę napewno do piątku w domku. Co potem, to nawet św. Mikołaj nie wie Co do Nassa (jakby sie jeszcze ktoś nie zorientował to mój brat jest więc nic dziwnego, że mamy to samo IP
__________________ – Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. T. Pratchett Czarodzicielstwo |
| |
| | #15 |
![]() | Tyle ile chcesz ? Chyba nie rozumiem tego pytania, albo jest jakies podchwytliwe
__________________ "A flame which never dies, but brightens with the passing of time." O... kłótniach w necie O... ;) |
| |
| | #16 |
![]() | No ja oczywiście zostaje w grze. Tylko jak już napisałem w innym poście, pod koniec tego tygodnia wybywam i będę dopiero pod koniec wakacji.
__________________ And then... something happened. I let go. Lost in oblivion -- dark and silent, and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom. |
| |
| | #17 |
![]() | Ja gram. Sorry ze nie widziałem twojego posta ale jak mam dużo postów do sprawdzenia to nie czytam [ Dodano: 2005-07-04, 17:05 ] Rzut wykonany. Wynik w ostatnim poście w sesji. 10
__________________ What's the difference between Pope John Paul II and Madeleine McCann? The Pope died a virgin. |
| |
| | #19 |
![]() | a coś na temat Templariusa słychac ? czy crash'em [ Dodano: 2005-07-09, 21:17 ] ps jesli sie zgodzicie to moge poprowadzić go jako BNA aha regóły gry tak jak napisałem
__________________ eMIEJoteSCe eNA PeODePyIeS old desingn(tm)'s man |
| |
| | #20 | |
![]() | Cytat:
Co tracę? Nic nie kapuję :P (chyba ,że chodzi o podpisy nad postami... :P) Temp z tego co widze po jego opisie na gg jest w Zielonej Górze... więc rób z nim co chcesz (ale może go nie zabijaj
__________________ What's the difference between Pope John Paul II and Madeleine McCann? The Pope died a virgin. | |
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |