![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | [komentarze - sesja] 010110001 Termin wysyłania postaci upłynoł wczoraj ale to nie oznacza ze nikogo nie zwerbuje narazie grają jak w kazdej sesji prosze o podpis na górze posta. thx
__________________ eMIEJoteSCe eNA PeODePyIeS old desingn(tm)'s man |
| |
| Reklama |
| |
| | #2 |
![]() | Ej przydało by się jakąś kolejność ustalic bo się wszyscy pogubili kto teraz. Teoretycznie powinien pisać Diabol albo Temp ale zastanawiam się czy nie czekają oni nawzajem na odpowiedź drugiego
__________________ __/\___/\___/\_____/\_______/\____________/\___________________ |
| |
| | #3 |
![]() | Proponuje kolejnosc następująca: piszemy posta, a kolejnego dopiero po odpowiedzi MG( chyba ze w poscie nie wykonujemy zadnych akcji tylko sobie myslimy lub gadamy pod nosem Łot du ju fikn abałt it?
__________________ What's the difference between Pope John Paul II and Madeleine McCann? The Pope died a virgin. |
| |
| | #4 |
![]() | no kruca fuks! ja od razu mówiłem że tak jest! nikt mnie nie słycha tylko piszą po 3 posty... to nie sesja otwarta! piszemy jednego pościora (najepiej w jakiejś kolejności :P ale już nie bede sie czepiać) bo po prostu czekamy na MG... bo tak to sie robi bałaganik i harmider przez duze RZ... |
| |
| | #6 |
| Administrator ![]() | Diabołku, Diabołku...
__________________ – Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. T. Pratchett Czarodzicielstwo |
| |
| | #8 |
![]() | Sora że mnie nie było ale wiecie... siła wyższa (czyt. dostawca internetu coś zjepsuł). Mam nadzieje ze takie wypadki nie będą się już powtarzać
__________________ What's the difference between Pope John Paul II and Madeleine McCann? The Pope died a virgin. |
| |
| | #9 | |
![]() | Diaboliq co do postu o przestrzeleniu mojej nogi: Cytat:
Gram w RPG od ponad 10 lat i na palcach jednej ręki (nie używając wszystkich palców) mogę policzyć GM którzy zachowali by się inaczej Pozdrowienia Nassair Do postu z dołu Więc jak już pisałem, nie dokładnie czytasz moje posty. Zobacz na stronę 5 sesji. Opisałem tam jak wchodzę do pokoju w którym siedzi Jax i co robię. Przez cały czas
__________________ And then... something happened. I let go. Lost in oblivion -- dark and silent, and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom. | |
| |
| | #10 |
![]() | Dobra. Koniec tego dobrego. Bierzemy sie do roboty. Design prawie ukończony, więc mam więcej czasu na to zeby was wypłaszczyć Mad Kto ma zamiar siedzieć na tyłku i nie ruszać się spox są metody...inni też chcą grać ___________ sprawdzam liste obecności: kto ma zamiar jeszcze grać...
__________________ eMIEJoteSCe eNA PeODePyIeS old desingn(tm)'s man |
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |