![]() | ![]() |
| | #11 |
![]() | Walki będę rozstrzygał nie rzucając a oceniając Wasze posty. Jak na razie Durendal będzie miał najlepiej (chyba, że zrobi coś głupiego, wtedy no cóż...). Co do Odysej to rozumiem, że nie może pisać i pozostaje mi życzyc szybkiego powrotu do zdrowia.
__________________ W poniedziałek znów wyjeżdżam na kilka dni (może nawet tydzień). Z internetem będzie ciężko. |
| | |
| Reklama |
| |
| | #17 |
![]() | W ramach zachęcenia do zachowania swoich postaci przy życiu i nie szarżowania (strzelanin w barach z przewagą liczebną, straszenia dużej liczby uzbrojonych osób małym pistoletem) to powiem, że będziecie mogli kontynuować grę tymi postaciami.
__________________ W poniedziałek znów wyjeżdżam na kilka dni (może nawet tydzień). Z internetem będzie ciężko. |
| | |
| | #19 |
![]() | Na następny odpis znów przyjdzie Wam poczekać a to z tej przyczyny, że muszę opisać dane Durendalowi i Odysei. W tym czasie możecie zrobić coś co zwiększy Wasze szanse przeżycia na tym nie najlepszym ze światów, chodzi mi o wklejenie swoich kart do panelu postaci (wygodniej mi będzie sprawdzać jakimi wszczepami dysponujecie). EDIT: Nie zauważyłem, że Odyseja już to zrobiła. |
| | |
| | #20 |
![]() | Ech to tylko ja jestem zapóźniony? Postaram się jak najszybciej uzupełnić kartę
__________________ Oj Toto to już chyba nie jest Kansas... "Ideologia zawsze wynika z przyczyn osobistych, ja nie podaję wrogowi ręki chyba, że chcę mu połamać palce" |
| | |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |