![]() | ![]() |
| | #21 |
![]() | Edytowałem post, popychając akcje do przodu. Jeżeli nie chce Wam się grac to po prostu napiszcie a nie odwlekajcie posty. |
| | |
| Reklama |
| |
| | #22 |
![]() | Pisałeś, że nie muszę odpisywać, więc z powodu braku czasu nie pisałam. Post będzie na dniach. Chciałam powiadomić, (patrz podpis), że 25 wyjeżdżam na 10 dni.
__________________ Ponieważ drugi etap olimpiady informatycznej mam dopiero 19 stycznia, na razie powinnam odpisywać w miarę regularnie |
| | |
| | #24 |
![]() | Wiem, że marudzę ale jako, że forum zostało przeniesione, skasowały się karty więc będę wdzięczny za uzupełnienie. Drugą sprawą jest to, że nie piszemy już na ukrytej wiadomości.
__________________ Początek wojny - rekrutacja do CP, kontynuacja Problemów Dyskusja na temat ról w świecie CP Dyskusja na temat religii w CP |
| | |
| | #25 |
![]() | Już tylko kilka postów, w miarę możliwości chciałbym skończyć sesje w tym tygodniu (znaczy się w przyszłym) więc proszę o trochę większą częstotliwość pisania.
__________________ Początek wojny - rekrutacja do CP, kontynuacja Problemów Dyskusja na temat ról w świecie CP Dyskusja na temat religii w CP |
| | |
| | #26 |
![]() | Mam pytanie, czy w końcu kiedy odchodzili stan Kate poprawił się? Był gorszy? Zmarła? Bo nie bardzo zrozumiałam posta...
__________________ Ponieważ drugi etap olimpiady informatycznej mam dopiero 19 stycznia, na razie powinnam odpisywać w miarę regularnie |
| | |
| | #27 |
![]() | Fakt, moja wina. Jest taki sam, lekarze ciągle próbują coś zrobić. Niestety narkotyk jest za silny i ma nieznany skład.
| | |
| | #28 |
![]() | Khem, khem. Tak tylko chciałbym zapytać, czy i kiedy sesja potoczy się dalej. Jestem tym zainteresowany, gdyż czekam na miejsce w kontynuacji Jeśli ktoś może coś bliżej powiedzieć, to będę wdzięczny.
__________________ Thy walls shall shake at the noise of the horsemen, and of the wheels, and of the chariots... [Ezekiel 26:10] |
| | |
| | #29 |
![]() | Sesja ruszy i skończy się za dokładnie... jeden post. Czyli jak pogadam z Durendalem i Odyseją na gadu i zbiorę to do kupy.
| | |
| | #30 |
![]() | czesc o czym rozmawiacie moge sie przylaczyc???????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????? /Kolejny post w komentarzach, który nie dość, że jest nie na temat, to na dodatek zakrawa o spam. Zastosuj się do rad Odysei zanim napiszesz jeszcze cokolwiek. Za kolejne podobne posty będę stawiać kolejne warny. Zapoznanie się z zasadami panującymi na forum nie boli. Ostatnio edytowane przez Milly : 11-09-2008 o 16:12. |
| | |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |