Spis Stron RPG Regulamin Wieści POMOC Kalendarz
Wróć   lastinn > Rozmowy przy kawce > Wirtualna Tawerna
Zarejestruj się Użytkownicy

Wirtualna Tawerna Wszystko o grach komputerowych


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 14-01-2018, 21:11   #1
 
Autumm's Avatar
 
Reputacja: 7069 Autumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputację
Recenzje gier - badanie rynku

Heja,

W sumie nie ma działu "sondy" dla innych tematów niż sesje, więc pytam tutaj: bylibyście zainteresowani jakąś krótką serią recenzji różnych gier, głównie cRPG? Ostatnio ogrywam sporo takich produkcji (wcale nie najnowszych) i wydaje mi się, że z punktu widzenia kogoś, kto długo bawi się w "klasyczne" RPG, mogłabym napisać trochę o takich grach inaczej, niż recenzenci z portali tematycznych. No i może komuś bym pokazała jakieś nieznane tytuły :P

Sęk w tym, że blogów, kanałów na tubie i portali o grach jest w opór, więc nie wiem, czy ma sens tworzenie czegoś takiego na LI... wiec proszę o uwagi/opinie/sugestie. Z góry dzięki!

Autumm over & out.
 
__________________
"Polecam inteligentną i terminową graczkę. I tylko graczkę. Jak z każdą kobietą - dyskusja jest bezcelowa - wie lepiej i ma rację nawet jak się myli." ~ by Aschaar [banned] 02.06.2014
Nieobecna 28.04 - 01.05!
Autumm jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-01-2018, 11:06   #2
MTM
Komendant Pazur
 
MTM's Avatar
 
Reputacja: 11844 MTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputacjęMTM ma wspaniałą reputację
Jak najbardziej zachęcam Cię Autumm do takiej inicjatywy Wiadomo, że nie zrobisz drugiego tvgry.pl, ale wierzę, że znajdą się chętni do śledzenia Twoich artykułów (w tym ja). No i zawsze to jakaś odskocznia od sesjowania, gdzie będziesz sobie mogła popisać
 
__________________
"Pulvis et umbra sumus"
MTM jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-01-2018, 11:18   #3
 
Mike's Avatar
 
Reputacja: 9680 Mike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputacjęMike ma wspaniałą reputację
Pisz. Ja z racji braku czasu rzadko grywam, a jak grywam to w starocie. Więc recenzja staroci (umiarkowanych staroci ) była by mi na rękę
I może skup się na bardziej niszowych tytułach.
 
Mike jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-01-2018, 12:32   #4
 
Jaśmin's Avatar
 
Reputacja: 6311 Jaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputacjęJaśmin ma wspaniałą reputację
Betrayal at Krondor
Wizardry 7.
Dungeon Hack.
Eye of the Beholder.
Might and Magic...
I tak dalej...
Ja w zasadzie skończyłem grać na kompie na etapie wspomnianych tytułów. Nowsze tytuły? Czemu nie. Może wrócę do ogrywania.
Powodzenia.
 
Jaśmin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-01-2018, 16:41   #5
 
Zormar's Avatar
 
Reputacja: 8351 Zormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputację
Każdy sensowny punkt widzenia jest mile widziany.
 
__________________
Szlachetny Gniew: Koboldzi Czerep termin odpisów graczy na 31.08.
Zormar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-01-2018, 16:48   #6
 
Autumm's Avatar
 
Reputacja: 7069 Autumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputacjęAutumm ma wspaniałą reputację
Na początek Divine: Orginal Sin i Tyranny, bo jestem świeżo po, a potem może Stalkery i kilka przygodówek, tym razem już bardziej alternatywnych

Dzięki za rady, w takim razie będę coś skrobać - zobaczymy z jakimi efektem. Ale za kilka tygodni jakiegoś sensownego artykułu możecie się spodziewać i zobaczymy, co dalej :P
 
__________________
"Polecam inteligentną i terminową graczkę. I tylko graczkę. Jak z każdą kobietą - dyskusja jest bezcelowa - wie lepiej i ma rację nawet jak się myli." ~ by Aschaar [banned] 02.06.2014
Nieobecna 28.04 - 01.05!
Autumm jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-01-2018, 17:47   #7
 
Zormar's Avatar
 
Reputacja: 8351 Zormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputacjęZormar ma wspaniałą reputację
Osobiście Tyranny mnie troszeczkę interesuje po udanych Pilarach Eternitu , więc chętnie poczytam o nich. Z kolei Grzech Pierwotny jakoś mnie nie ciągnie do siebie, ale być może zmienię zdanie po recenzji. Zobaczymy.

Podsumowując: oczekuję.
 
__________________
Szlachetny Gniew: Koboldzi Czerep termin odpisów graczy na 31.08.
Zormar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-01-2018, 19:45   #8
 
Cattus's Avatar
 
Reputacja: 14048 Cattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputacjęCattus ma wspaniałą reputację
Zrecenzować gre z punktu widzenia erpegowca? Z chęcią bym na coś takiego zerknął. Do Tyranny muszę jeszcze wrócić, bo mi dysk niedawno umar i zabrał ze sobą sejwy, więc bez spojlerów prosze. D:
 
__________________
Our sugar is Yours, friend.
Cattus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz



Zasady Pisania Postów
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Trackbacks jest Wył.
PingbacksWł.
Refbacks are Wył.


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40.



Powered by: vBulletin Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0
Pozycjonowanie stron | polecanki
Free online flash Mario Bros -Mario games site

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166