Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-21-2008, 22:10   #7
merill
Wasteland warrior

merill's Avatar

Reputacja: 5 merill jest po prostu świetnymerill jest po prostu świetnymerill jest po prostu świetnymerill jest po prostu świetny
$: 102 300
No czekamy jeszcze na homeo? Co do przyszłej wyprawy. Mam pytanie do MG, jaki dostaniemy sprzęt? Rozumiem, że SIS traktuje naszą kację priorytetowo, więc raczej nie będzie braków w zaopatrzeniu?

Więc ja to widzę tak:
- O'Riley: lornetka, Springfield + celownik optyczny, Thompson M1A1, i jakiś pistolet z tłumikiem
- nasz Ranger: BAR, reszta wg. jego uznania
- homeo: BAR, plus ewentualnie shotgun
- estragon: thompson, jakieś narzędzia
- rainrir: thompson M1A1, plus oczywiście ładunki wybuchowe

Myślę, że taka konfiguracja ekwipunku zapewni odpowiednią siłę ognia. Możecie się z nią nie zgadzać i wprowadzać własne modyfikacje, zresztą do Hawka należy ostatnie słowo. O takich podstawowych rzeczach jak żywność, czy amunicja nie wspominam bo to oczywista oczywistość. Każda z postaci powinna dostać także sprzęt odpowiadający jej umiejętnościom, nie znam ich dokładnie więc mogłem nie trafić z typem uzbrojenia.

Pytanie techniczne:
- Czy jest w drużynie jakiś ktoś z umem medycyna?, albo pierwsza pomoc?

Pozdrawiam MG i wspólgraczy