Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-11-2008, 15:09   #41
merill
Wasteland warrior

merill's Avatar

Reputacja: 4 merill jest jak klejnot wśród skałmerill jest jak klejnot wśród skałmerill jest jak klejnot wśród skał
$: 95 223
Cisza i spokój jaką zastali na części pola wskazanej przez starego farmera zastanowiła Tima. - Coś mi tu śmierdzi, sierżancie... tamte pajace z peemami ni pilnują tego terenu... trza będzie uważać, żeby nam jakaś pułapka nie zrobiła z dupy jesieni średniowiecza... - powiedział do Alexa, zeskakując z paki quada.

Karabin trzymał w rękach, nabój miał wprowadzony do komory - lepiej nie szarpać się z ryglem w sytuacji zagrożenia życia. Cenił sobie swoją spluwę - M 24, to była naprawdę sprawdzona giwera, a z 800 metrów mógł nią zestrzelić pudełko fajek postawione na głazie. Z tym, że zamki czterotaktowe nie pozwalały na szybkostrzelność... choć w sytuacjach w jakich on działał... nie szybkostrzelność była najważniejsza... raczej skupienie na celu i opanowanie. Jego zadaniem była eliminacja co silniejszych celów. obsługi ckm-ów, dowódców itd.

Rozglądał się bacznie po okolicy, patrząc uważnie pod nogi - "lepiej uważać, może to stalowe bydle zostawiło po sobie jakieś małodobre pamiątki"?

Reklama