Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-13-2007, 15:11   #30
Markus

Markus's Avatar

Reputacja: 2 Markus wkrótce będzie znany
$: 115 977
Cytat:
Napisał Noise
Możnaby napisać do ministra Giertycha i poinformować go, że przez maturę jeden z naszych współgraczy nie ma czasu na sesję i żeby zniósł ten debilny, nikomu niepotrzebny egzamin.
1. Jak dla mnie świetny pomysł

2. Żeby wszystko ładnie podsumować:

- swoje odejście z powodu matury zgłosił Baby Biatch. Mam nadzieje, że po załatwieniu tego jakże „małoistotnego szczegółu”, będzie chciał grać dalej;
- g_o_l_d tak jak pisał też ma maturę na głowie i wszystkie obowiązki MG przejdą na mnie;
- co do przejęcia Sidero. Jeśli Baby biatch ostatecznie i permanentnie odejdzie z sesji i już nie będzie miał ochoty na późniejszy powrót, to on sam zdecyduje, czy ktoś inny przejmie jego postać. Jeśli natomiast zadeklaruje chęć dalszej gry po maturze, to Sidero „zniknie” i będzie czekać na powrót;
- prośba o otwarcie dawnego tematu rekrutacji została wysłana. Na razie czekamy na odpowiedź. Dlaczego stara rekrutacja, a nie nowa? Jest parę powodów, od nie zaśmiecania forum, aż po kwestie „estetyczne”;

Równocześnie zawiadamiam, że kolejny post do Dreamfall zostanie zamieszczony jutro i nawet Apokalipsa nie powstrzyma MG przed jego napisaniem.

Pozdrawiam.

Dreamfall by G_o_l_d and Markus

Ostatnio edytowane przez Markus : 04-13-2007 o 15:15.
Markus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem