Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-16-2005, 19:37   #5
Sayane
The Sentinel

Sayane's Avatar

Reputacja: 7 Sayane ma w sobie cośSayane ma w sobie coś
$: 140 814
Mój - o ile mnie pamięć nie myli - to anagram nazwiska jakiegoś japońskiego psychologa, którego orginał zginął w pomroce dziejów (czytaj: sesja na uczleni sie skończyła ). Poniewczasie odkryłam podobne, prawdziwe imiona jak Saya czy Sanya. Nic to Pierwotnie było to imię bardki do WH (najpierw imię, potem postać), a posługuję sie nim na wszytskich forach.

Zwykle imiona moich postaci powstają z przekształcenia jakichś innych lub jako zlepek liter tworzących jakąś sensowną całość, np Illithien (a moze mnie sie wydaje orginalne, w kazdym razie nie spotkałam sie). Wyjątek stanowi imię Lorelai, ktore wzięłam z zasłyszanego gdzieś wiersza, ktory zaczynał sie "Lorelai, Lorelai..." piękna, cudna i costam dalej w tym stylu. Pomijając, ze postać jest brzydka jak noc Ale jakby ktos przypadkiem znał orginał, byłabym wdzięczna

Hood Bogowie, broncie, ilithidzi !!!!!!!!!!!!!!! Wtedy dopiero zaczynalam grac, i to od Wh, a o łupieżcach nie słyszalam ani slowa A z harpiami moze ze względu na śpiewność? :>