Eej, ale Casworan sam sobie podpalił tą chatę jak nas w pułapkę wciągnął.
Z plusów dodał bym też:
-Możliwość przypisania języków do postaci - odpisując można zaznaczyć znany język, którym się posłużymy. Dzięki czemu treść będzie czytelna tylko dla postaci, które go znają.
Podobało mi się jak w drugim podejściu do wieży Zenopusa gobliny krzyczały podczas walki coś po swojemu, a chyba tylko George wiedział co.
- Haczyk w panelu z napisem "skończyłem", o którym notorycznie zapominam - nie trzeba bawić się w jakieś znaczki jak na docu, reszta graczy wie, że nie masz już nic do dodania.
- Szeptanie - Można wypowiedzieć jakąś kwestię tylko do gracza/postaci, a reszta nie będzie jej widzieć. Grając warlockiem GOO z umiejką telepatii, opcja okazała się dla mnie mega przydatna. Zwłaszcza, kiedy pojawiła się dość kluczowa w queście postać będąca niemową.
Minus (bardziej moja subiektywna opinia):
Mimo sporej i całkiem aktywnej społeczności, apka jest rozwijana bardzo mozolnie. Błędy przy wczytywaniu nie są może jakieś szczególnie uciążliwe, ale przynajmniej od pół roku nikt ich nie załatał. A szkoda, bo jako gotowy produkt - po paru poprawkach i ze wsparciem graficznym, RG byłby świetnym narzędziem, w które warto zainwestować trochę gp.