Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08-19-2007, 23:07   #2
Milly
Administrator

Milly's Avatar

Reputacja: 10 Milly jest po prostu świetnyMilly jest po prostu świetnyMilly jest po prostu świetnyMilly jest po prostu świetny
$: 318 603
Zagłosowałam, oczywiście in plus, na Deus le Volt, ponieważ jest to jedna z najlepszych sesji, jakie mam zaszczyt współprowadzić. Świetnie się bawię przy odgrywaniu Rothais, mam do poprowadzenia ciekawy wątek i myślę, że inni gracze również są z tego powodu zadowoleni (o czym świadczy przyznana mi reputacja ). Wiedza Arango o wyprawach krzyżowych jest niebotyczna, przeczytał o tym więcej książek, niż ja ogółem w życiu wszystkich (a czytam sporo! ), prowadzi na wysokim poziomie, sesja wciąż idzie do przodu mimo drobnych kłopotów z graczami. MG zawsze dodaje do swoich postów grafiki, mapki, stara się obrazować wszystko co pisze, przybliża innym specyfikę świata, wprowadza odpowiedni klimat.
Sami zaś gracze, którzy pozostali w sesji, dają z siebie wszystko, piszą świetne i klimatyczne posty, prowadzą barwne postacie. Wszystko czyta się szybko i płynnie, w sesji nie brakuje i humoru, i średniowiecznego nastroju, i ciekawej akcji.

No, nachwaliłam się strasznie, a najlepsze jest to, że to wszystko prawda - wystarczy poczytać!

T. Pratchett Czarodzicielstwo
Milly jest teraz online   Odpowiedź z Cytowaniem