Było w komentarzach - ale wrzuce i tu, od nadmiaru głowa nie boli. Zwłaszcza Tupika :P
Cytat:
Dzięki za sesje , posty , opisy - MEGA , oprócz MG nie ukrywam z prawdziwym smakiem rozczytywałem się w opisach ARO . Szkoda że wyłączno reputki bo by się sypały plusy. Reszcie graczy tez dziękuję, jakoś wspólnie dobrneliśmy do czegoś co można nazwać końcem przygody, fajnie że w pewnym momencie jednak sesja przyśpieszyła i toczyła się już na tyle wartko że sam nie musiałem po napisaniu posta czekac w nieskończoność na zobaczenie jakiegoś innego
Też troche zagęścił mi się czas ale z Bielonowych sesji nie zrezygnuje , choć nie powiem , brakuje mi w nich sielanki , spokojnego bezpiecznego życia poszukiwacza przygód ... Tu zawsze jak nie wiatr to lawina , ale dla opisów warto
Zacznij pisac książki w klimacie dark fantasy , będą się rozchodzić jak ciepłe bułeczki.
Osobiście mam troche pretensji do samego siebie za jakość postów , nie wiem albo wyszedłem z wprawy po roku nieobecności albo po prostu porównaniu z poziomem Bielona, Hen_cerbina czy Aro wypadam po prostu dużo słabiej. A może zbyt krytycznie podchodze , inaczej czyta się siebie, inaczej innych.
Niemniej świetna sesja i dobrze się przy niej bawiłem , pomijając momenty w których straciłem cztery palce obgryzając je do kości przy czytaniu opisów naszego MG i zwrotach akcji. Trudno. Zregenerują się. Wańka wstańka - Do zobaczyska w kolejnej odsłonie i o pd-ki uniżenie proszę. Szlachcic Tupik nie rozwinie się sam z siebie :P Choć mógłby
|
A żeby nie było tylko to co w komentach to dodam jeszcze komentarz do tego co powyżej MG napisał :
Walki - epickie , nic nie zmieniaj, zupełnie nie widzi mi się ciąg postów na 4 strony w których co rusz gracz rzuca na trafienie i po paru takich posto klikaniach wyłania się efekt. Bierzesz sprawy w swoje ręce , dodajesz opis , wychodzi miodzio.
Tak Tupik na wielkiej babie - ot po prawdzie zaczynam uczyc światotworzenia u ciebie , a jak mi żal było Helgi ...
Opisy medyczne Theo były genialne, sam już wiem żeby się za postanie medyka bez takiej wiedzy i obeznania nie zabierać, bo zawsze to już będzie wyglądało mizernie po przeczytaniu twoich postów
PS - ta utrata blasku to znaczne zmniejszenie czasu na posty - który poświęciłem, jakoś tak gonitwa różnych rzeczy zdarzeń, mang itp plus dodatkowe 2 sesje lastinowe, niby nic, ale jednak odciągają od poświęcenia się dla jednej sesji. Plus rzeczywiście, jakoś tak nic poza ucieczką jak najdalej od rewolucji , nie przychodziło mi do głowy. Walka o to by sie po prostu oddalić i bezpiecznie zakonczyć , chyba wcześniejsze zmagania dały się Tupikowi ostro we znaki i ta świadomość ze rewolucja czycha na to by ukatrupić niziołka. Troche od początku zepchnięty został z normalnych swoich możliwości przez ten pogrom nieludzi. Myśle że gdyby nie ten szach który nie pozwalał mu na większa swobodę ruchu to może by tez zamieszał w kotle zupełnie inaczej. Nie ma co gdybać
W sumie to nie rozpisaliśmy porzadnie tego ekwipunku zdobycznego , ale to nic, będzie przy kolejnej sesji do której już się zapisuje. Jesli przegapie rekrutke bo nie zaglądam tam zbyt czesto to prosze o info.
Jeszcze słówko do Mike - w pełni popieram analizę MG , pisz więcej chłopie, wiem moze nie taki styl itd niemniej po prostu więcej frajdy sprawił bys innym , bo źle się ciebie nie czyta, tylko mało.
I dobrze że byłes z nami w tej sesji bo gdyby nie konkretna postawa Semena to byśmy chyba wszyscy zdechli w mieście lub później. Może się nie rozpisywałes w postach, ale ciągnąłeś akcję w dobrym kierunku.
pozdrawiam wszystkich i do przeczytania