Wydaje się, że większość z was już zapoznała się z wiadomościami kasowanymi przez moderatorów. Nie wiem, czy i tą skasują. Dlatego tym razem ograniczę się do minimalnej ilości słów potrzebnej do przekazania wam tego co próbowałem już w tym temacie dwa razy. Do trzech razy sztuka. Jednocześnie ekstremalnie męczące jest dostosowywanie się do poziomu intelektualnego osób posiadających narzędzia cenzurowania wiadomości - nie bez przyczyny nie ma mnie na mediach społecznościowych, żeby teraz LI (obsługa) robiło to samo co Twitter, czy Facebook.
- Dziękuję wszystkim za udział w sondzie.
- Niestety po rozpoczęciu tej sondy Campo Viejo i Johan jakiśtam (nie chce mi się sprawdzać) - moderatorzy na tym forum - skutecznie przekonali mnie, że nie powinienem rozpoczynać tutaj żadnej nowej gry.
- Założę rekrutację, gdy dwóch powyższych nie będzie moderatorami.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy oddali głos w sondzie i których zainteresowały przedstawione pomysły. Zaskoczyła mnie popularność Drugiej Szansy - to był pierwszy z pomysłów, ale zmieniłem ich kolejność do sondy. Myślałem, że nikomu nie spodoba się to. Fajnie, że jednak tak.
ps. jakby i ta wiadomość miała zostać skasowana to tym razem mam nadzieję, że kasujący będzie miał na tyle jaj, żeby zostawić powód mojej rezygnacji z założenia rekrutacji odnośnie jednego (lub więcej) pomysłów z tej sondy.