Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-30-2007, 13:11   #3
rudaad

rudaad's Avatar

Reputacja: 4 rudaad wkrótce będzie znanyrudaad wkrótce będzie znany
$: 86 591
Ja mogę powiedzieć jedną rzecz-gambling w świecie postnuklearnym jest poprostu realny. Waluta to już ułatwienie, które dany Mg może wprowadzić, bądź nie..
Ja osobiście opowiadam się za wprowadzniem tak owej, gdyż ona załatwia sprawę testów w stylu :

-Dobra to ja Ci za to dam to..
-No fajnie, chętnie, tylko nie mam gdzie tego zapakowac..

Faktycznie określenie tej danej waluty.. Staje się problemem.. Ale samo założenie jej istnienia i niedomówienie tego do końca nie jest niczym złym..

Tak też da się grać A przecież o dobrą zabawę w sesji chodzi, a nie o wielogodzinne rozpatrywanie możliwości, które mogły by być realnie wprowadzone w danym świecie..

Heh.. Mam powoli takie nieprzyjemne wrażenie, że coraz mniej osób chce się bawić na sesjach, a coraz więcej robi z nich wyścig szczurów.. :/

"Najbardziej przecież ze wszystkich odznaczyła się ta, co zapragnęła zajrzeć do wnętrza mózgu, do siedliska wolnej myśli i zupełnie je zeżreć. Ta wstąpiła majestatycznie na nogę Winrycha, przemaszerowała po nim, dotarła szczęśliwie aż do głowy i poczęła dobijać się zapamiętale do wnętrza tej czaszki, do tej ostatniej fortecy polskiego powstania."
rudaad jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem