![]() | ![]() |
![]() | #1 |
![]() Reputacja: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cyberpunk 2020 podłączenie CyberPunk, to część naszego Forum, na której będę próbował przekazać włąsną wizję świata w roku 2020. Wizję mroczną i duszną. Wizję, w której nie będzie miejsca dla setek szaleńców obładowanych bronią maszynową. Cyber ale nie Punk. Wizję świata o wiele bardziej zbliżoną do legendarnego i kultowego Bladerunner, Gibsona, Dicka. Zagubieni, wyalienowani bohaterowie i dużo, naprawdę dużo deszczu.
__________________ eMIEJoteSCe eNA PeODePyIeS old desingn(tm)'s man |
![]() | ![]() |
![]() | #2 |
![]() Reputacja: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a bedzie cos w stylu storytelling? bo jesli tak to ja jestem jak najbardziej ZA (mam nadzieje ze i klimatow chociaz zblizonych do Deus Exa jedynki nie zabraknie!!! a i bladerunner jest wysmienity...nic tylko czekac na dalsze info ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 |
![]() Reputacja: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jesli nie masz zastawki w sercu i rozrusznika od chrystler'a... to możesz spodziewać się takich rozładowań elektromagnetycznych ze procek w twoim mózgu peknie na dwoje... Przyszłość choć nie daleka jest brutalna...zalana krwią i wymiocinami. Cyberpunk w czystej postaci. Nie ma mleczka i krakersów... chrom i ołów. ![]()
__________________ eMIEJoteSCe eNA PeODePyIeS old desingn(tm)'s man |
![]() | ![]() |
![]() | #4 |
Administrator ![]() Reputacja: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Więc czekam na Twoją wizję diable. Pamiętam twoje sesje w [jeszcze] niedalekiej przeszłości i dlatego też postanowiłem zaryzykować bo było ciekawie. Czekam na pierwszą część porządnego stuffu. ![]() ![]()
__________________ |
![]() | ![]() |